fredag 30. januar 2009

The mighty reds !

Optimsimen forsvinner ikke

Det er lov å være skuffa etter gårdagens tap, en med Liverpool hjerte skal være skuffa, skikkelig forbanna. Men de siste ukers gode prestasjoner og resultater viskes ikke vekk av den flaue innsatsen i går.

Tapet i går kom ikke som noen bombe, vår statistikk under Rafa mot United er skrekkelig og viser egentlig at dette er ett psykisk problem mer enn ett sportslig. Timingen på matchen i går var perfekt og det var mange profilerte Liverpool legender med god tro på ett godt resultat. Rafa har de siste ukene ikke rotert like hyppig og den fremre delen av laget virker sterkere enn på lenge. Derfor var det grunn til optimisme før gårdagens kamp, og derfor er de røde ditto like skuffa i dag. Jeg har brukt formiddagen til å vaske, både øl rester å diverse knuste gjenstander er fjernet, og jeg prøver rent psykisk og vaske vekk kampen i går. Den var ikke noe å samle på, men er likevel ett resultat i statistikk bøkene, den som sier at Rafa`s menn har ett psykisk problem mot United mer enn ett sportslig. De nøytrale (og fansen) hadde ønsket seg en feiende flott fotball kamp med scoringer, teknikk og dramatikk på øverste hylle, de ble meget skuffa, skuffa over Liverpool.

Skal man være mest skuffa over resultatet, over under prestasjonene til en rekke nøkkelspillere, eller Mascherano sin hodeløse oppførsel, mangel på målsjanser, det er egentlig bare å velge, gjerne flere. Uansett er ikke kampen i går grunn nokk til å fjerne den positive trenden vi har hatt de siste ukene, og vi kan ikke gape over alt på en gang, selv om vi ønsker. Jeg har meget stor tro på at vi tar 4.plassen foran Everton og jeg har meget stor tro på at vi slår ut Gunners i CL. Glemmer vi gårsdagen og fortsetter i samme vinner sporet kan dette bli en meget hyggelig og spennende innspurt på sesongen.

Ligamesterskapet fikk alle Liverpudlians tro på etter 2-3 ligakamper, man mente laget var godt nok til å kjempe med Arsenal, Man U og Chelsea helt til mai. Vi har dog ikke klart å holde følge, vi er nærmere, men akkurat litt for mange poeng bak til at vi er helt med i kampen. Derfor må vi bare stikke fingeren i jorda og innse at vi er ligaens 4 beste lag p.t.
Dog har vi nå ett meget sterkt lag, som vil bli enda sterkere neste sesong og som forhåpentligvis vil være med der oppe i mai 09.

Før den tid får vi håpe på litt Europa magi og at våre beste menn glemmer gårdagens batalje og ser optimistisk frem mot Everton. Det gjør i hvert fall jeg !

Publisert på liverpool.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar