fredag 30. januar 2009

Euro nights at Anfield are something special !

The mighty reds !

Du store alpakka kor deilig det er å være Liverpool fan for tiden, i hvert fall når flomlyset tennes på Anfield. Det svinger skikkelig, fra gråt og oppgitthet, til jubel og frysninger over hele kroppen.

Liverpool supportere og fotball verden fikk oppleve hvor magisk denne fotball klubben er da vi sendte ett av de beste klubblagene i verden hjem som slakt. En fantastisk god kamp av ”the mighty reds” og en elektrisk og helt unik stemning på Anfield fikk frem surgeipen til Zlatan og co. Var det noen som så Zlatan ? Inter skapte ingen verdens ting og Gerrard stod igjen frem som verdens viktigste og beste? klubbspiller. Når han ladder i slike øyeblikk er det alltid spektakulært og timingen kunne ikke vært bedre.

Liverpool spilte en fantastisk kamp på mange måter og Rafa`s taktikk fortjener all ros.
Han gjorde noen viktige bytter, vi utnyttet Torres fart og grisen Marco M fikk vist frem sine svakheter. Vi hadde høyt tempo, god bevegelse og pasningskvalitet og fikk til slutt fortjent lønn i form av to vakre scoringer.

Noen dager før hadde Barnsley snudd 0-1 på Anfield til 80 i odds og våre motstandere flirte, vitset og storkoste seg med vår cup-flause. I dag er det vi som smiler, hele kroppen er i høygir og alt er en lek. Av og til kan det være tøft å stå opp om morran, vel vitende om at noen ”duster” på jobben skal pønke deg for en ny svak Liverpool kamp. I dag kunne jeg nesten ikke vente med å komme opp og ut av halmen, til tross for en dehydrert og litt små sliten kropp, få på en god kaffe og noen ferske aviser med fyldig dekning og flotte bilder av gårdagens fotball godbit. Møtet med ”dustene” på jobb er en høydare. ”Marco skulle aldri vært utvist” prøvde Konrad Måse seg med, ”Inter er mye dårligere enn Arsenal og Manchester U” kom det fra Sture den lure. Alle vet vi egentlig det samme;

There is nothing like euro nights at Anfield !

Publisert på Liverpool.no , blog 2008

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar