mandag 15. november 2010

Roy må gå !

Roy Hodgson har ikke taklet presset i Liverpool FC og jeg mener han bør gå, NÅ !
Han har allerede fått brorparten av fansen mot seg og har spesielt etter kampene uttalt seg på en slik måte at man kan undres om han psykisk enda er i Fulham.

Liverpool FC har levert en meget svak åpning på sesongen, vi har allerede 5 tap i PL og har tapt hjemme på Anfield for Blackpool, det er flaut. Nå skal ikke Roy Hodgson ha all skylda for at LFC anno 2010 ikke er ett stabilt topplag, men han virker å være på defensiven allerede og jeg synes ikke han er rette mannen til å bringe Liverpool FC nye trofeer, og aller helst ligagull.

Liverpool FC har ikke for vane å kaste ut managere etter kort tid, men siden Roy ble ansatt har NESV vunnet kampen med Yankeene og vår plattform er endret radikalt. Jeg er overbevisst om at NESV er riktige eiere. Så langt har signalene vært gode og ser man på den jobben som er gjort med Boston Red Sox lover dette bra – på sikt.

Vi må nok enda regne med resultater i Liseberg klassen, det svinger voldsomt fra seier mot Chelsea til tap for Stoke. Roy regner i hvert fall med det og forventer mange nye tap i ligaen i år, han sier så etter hver match. Er du enda på Craven Cottage ?

Liverpool FC må snarest gjøre forandringer, vinnende justeringer. Det bør være en manager på absolutte øverste hylle, samt noen sterke signeringer fra den nye manageren. Aller helst hadde jeg ønsket Jose Mourinho velkommen, men det ser tøft ut. Hva med Guus Hiddink ?
Roy Hodgson må ikke få anledning til å signere flere spillere i Christian Poulsen klassen, en dansk pølse utgått på dato.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar