lørdag 26. juni 2010

Liverpool FC ved ett veiskille !

En svært viktig avgjørelse for LFC
Liverpool FC har levert en svak sesong etter at man nesten vant ligaen året før. Klubben har de seneste årene prestert veldig bra, sammenlignet med de andre toppklubbene i England. Fordi Liverpool FC har manglet det viktigste for enhver klubb og bedrift, nemlig en solid plattform.
Av Ole Kristoffersen
Våre amerikanske eiere har vært en skandale, de driver ulovlig etter norsk lov (for kreditors regning).

Forhåpentligvis har dette endret seg når sommeren er over.

Klubben må nå stake ut ny kurs, med ny manager og nye eiere. Avgjørelsene er kritisk viktig for LFC som står foran ett veiskille. Vi må tørre å bruke 2-3 år på å bygge oss opp til en slagkraftig maskin, som har sunn økonomi og sprer glede på banen til ære for alle fans verden over.

Det er kritisk viktig med en manager som er slagkraftig og som setter sin spor sportslig. Som Mads D sier, nå må LFC bruke hjernen når de ansetter ny manager. Det utelukker Kenny D og jeg hadde ønsket meg en type Jose Mourinho, en offensiv tøffing. Chelsea, Man U og Arsenal har alle svært tøffe managere med bøttevis av erfaring og har hatt suksess over lang tid.

Minst like viktig er det at klubben finner en ny eier som har P og P. Penger og passion for Liverpool FC.

Vi må deretter bygge opp klubben rundt ett nytt stadion som generer inntekter på linje med Arsenals nye Emirates Stadium. Dog ønsker ikke LFC billettpriser som i London, vi ønsker at lokale scousere skal ha råd til å løse billett, det er de som er kjernen i klubben.

Liverpool FC kan tidligst kjempe om ligagull når plattformen er støpt, forhåpentligvis innen 3år.
24.06.2010 publisert liverpool.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar