fredag 1. april 2011

This is Anfield


Naturlig nok er det mange meninger om stadionsaken i Liverpool FC om dagen.
Det finnes svært gode argumenter for å bygge en helt ny stadion, men jeg mener argumentene er enda bedre for å renovere Anfield.

På liverpool.no foregår det nå en undersøkelse blant fansen om hva vi foretrekker og engasjementet er stort med overvekt av Anfield sympatisører. Da yankeene Hicks & Gillett herjet med klubben ble det lovet spade i Stanley Park straks de hadde overtatt kommandoen, vi kjenner alle den historien.
Historie er faktisk det viktigste argumentet for å renovere dagens Anfield. Hvor lang kunne denne bloggen blitt om man skulle tatt med noen av de mest historiske kveldene på Anfield ?
Anfield er selve hjertet i Liverpool FC og jeg ønsker ikke å transplantere det til Stanley Park. Ryktet om at FSG ønsker å renovere Anfield gjør meg enda mer styrket på at de virkelig bryr seg om klubben og at de ønsker det beste for LFC i fremtiden.
Arsenal har klart overgangen fra Highbury til Emirates veldig bra, de har økt sine inntekter vesentlig og har nå de nødvendige musklene til å være en stabil toppklubb. Slik vil det kanskje også bli for LFC om de bygger helt nytt ? Ja det vil det sannsynligvis, men jeg mener ett renovert Anfield er enda bedre. Da bevarer vi The Kop og vi bevarer en av de største kulturskattene i engelsk fotball, ja i hele verden. Med ett renovert Anfield og en ny kapasitet på 55-60000 vil også LFC øke sine inntekter til ett ønsket nivå. Det vil styrke klubben økonomisk og vil danne fundamentet for en veldrevet toppklubb. Da er resten opp til de sportslige aktørene i rødt og de vil forhåpentligvis løfte ligapokalen foran ett fullsatt Anfield !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar